Dallas Cowboys vs New Orleans Saints NFL οδηγός αθλητικών στοιχημάτων

Dallas Cowboys vs New Orleans Saints NFL οδηγός αθλητικών στοιχημάτωνΜε το Ντάλας στο 3-0 και τη Νέα Ορλεάνη στο 2-1 κάθονται τώρα στο + 1000 και + 1200 αποδόσεις για να κερδίσει το Super Bowl αντίστοιχα. Οι καουμπόηδες έχουν ανοίξει την σεζόν ισχυρή, αλλά δεν έχουν ακόμη να αντιμετωπίσει μια πραγματική δοκιμασία αυτή τη σεζόν. Οι Άγιοι ήταν Super Bowl το φαβορί αλλά θα πρέπει να ανταπεξέλθει με τον Drew Brees περιθώριο, για τις επόμενες έξι εβδομάδες ή έτσι. Ακόμα και χωρίς Drew Brees αυτό είναι ένα συναρπαστικό matchup αντάξια της πρώτης χρέωσης του χρόνου. Αυτές οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να συναντηθούν και πάλι μόλις τα πλέι-οφ κυλήσουν.

Κατάθεση $50 στο PointsBet και να strategyreport.gr πάρετε ένα δωρεάν $100 μπόνους! >

Στοιχεία
Το άνοιγμα Γραμμές: Η γραμμή για αυτό το διαγωνισμό άνοιξε στο -3 για το Ντάλας. Το σύνολο over/under άνοιξε στα 45,5 σημεία. Το σημείο εξαπλώθηκε στο -2.5. Το σύνολο over / under έχει ανέβει κατά 1,5 πόντους σε 47.
Τρέχουσα Γραμμή: Dallas -2.5
O / U: 47
Τοποθεσία: Mercedes-Benz Superdome, Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα
Ώρα έναρξης: 8: 20 PM EST, Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου
Δείτε επιλογές συναίνεσης από 100 + εμπειρογνώμονες για τους καουμπόηδες στο Saints>>

Επισκόπηση

Οι Dallas Cowboys έχουν ανοίξει την σεζόν 2019 με ένα κτύπημα. Είναι 3-0 για τη σεζόν και έχουν δει τις πιθανότητές τους να κερδίσουν το Super Bowl skyrocket. Ο Ντακ Πρέσκοτ έμοιαζε σαν δαιμονισμένος. Παίζοντας για ένα νέο συμβόλαιο έχει τη λαϊκή αφήγηση, αλλά τώρα έχει την καλύτερη συλλογή του το ταλέντο σε όλο τον δεξιοτήτων θέσεις που έχει δει στην καριέρα του. Όλοι ξέρουμε πόσο καλοί ήταν ο Ιεζεκιήλ Έλιοτ και ο Αμάρι Κούπερ σε αυτό το σημείο της καριέρας τους. Πάνω από την πολυπόθητη επιστροφή του Jason Witten, που άφησε μια τεράστια τρύπα στο τέλος ερμητικό οι Καουμπόηδες έχουν ακόμα για να γεμίσει, να παίρνουν εισφορές από δευτεροετής φοιτητής, ένας παίκτης πολλοί πίστευαν ότι είχε γίνει και μια βαθιά απειλή που ονομάζεται αποτυχία λόγω αδιάκοπη τραυματισμό θέματα.

Οι καουμπόηδες έχουν πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα. Αν συνεχίσουν να παίζουν στο επίπεδο που έχουν για τις πρώτες τρεις εβδομάδες, έχουμε μπροστά μας μια ομάδα 11-5. Μια μικρή σταγόνα θα μπορούσε να τους δει να γλιστρήσει σε 8-8 ή 9-7 περιοχή. Ο Edge rusher Robert Quinn εισήχθη κατά τη διάρκεια του offseason για να σταθεροποιήσει το αμυντικό τους μέτωπο. Ενώ δεν είναι πλέον η κυρίαρχη αμυντικός που πέτυχε 19 σάκοι και πήρε το όνομά του ένα All-Pro, εξακολουθεί να είναι μια επίδραση, εκτός από ένα Καουμπόηδες pass rush που έχει παλέψει για να βρει μια απάντηση απέναντι Ντεμάρκους Λόρενς.

Οι Άγιοι της Νέας Ορλεάνης είδαν τις ελπίδες τους να παίρνουν ένα χτύπημα όταν ο Ααρών Ντόναλντ έστειλε τον Μπρις στο περιθώριο με τραυματισμένο δεξί αντίχειρα. Ενώ Teddy Bridgewater εξακολουθεί να Προφίλ ως ένας καλός αμυντικός, η παρουσία του κάτω από το κέντρο αντί Μπρις για τις επόμενες πέντε-συν εβδομάδες αλλάζει τις προβολές των matchups τους. Παιχνίδια που ορισμένοι μπορεί να έχουν χαρακτηρίσει ως εύκολη νίκες τώρα προβάλλουν τόσο στενά αμφισβητούμενες υποθέσεις. Το να είσαι στο σπίτι ανήλικος στο Ντάλας με Μπρις στο κέντρο θα ήταν γελοίο.

Sean Payton και οι Άγιοι θα έχουν τα χέρια τους γεμάτα με ζεστό Καουμπόηδες ομάδα, αλλά αν τους κερδίσει πάνω από τους Seahawks στο Σιάτλ, την περασμένη εβδομάδα, μας έμαθε κάτι, είναι ότι αυτό Αγίων ομάδα δεν μπορεί ξαφνικά να ληφθούν σοβαρά υπόψη, μόνο και μόνο επειδή ο Drew Brees είναι τραυματίες. Ακόμα καυχιούνται για την άμυνα του Super Bowl-caliber με την οποία ξεκίνησαν τη χρονιά. Αιχμή του δόρατος από All-Pro ταλέντα επίπεδο Marshon Lattimore και Cameron Jordan, οι Άγιοι Δ θα εξακολουθούν να δίνουν τους αντιπάλους ταιριάζει. Ο ‘λβιν καμάρα είναι ακόμα ο’ Λβιν καμάρα και ο Μάικλ Τόμας είναι ακόμα ο Μάικλ Τόμας. Με δύο ελίτ οργανωτές να συνεργαστεί με Teddy Bridgewater έχει μια ισχυρή πιθανότητα να συνεχίσει να λειτουργεί καλά κάτω από το κέντρο και με επιτυχία οδηγό τους Αγίους αδίκημα.

Τάσεις
Το Ντάλας είναι 3-0 ATS στη σεζόν.

Η Νέα Ορλεάνη είναι 2-1 ATS στη σεζόν.

Η Νέα Ορλεάνη είναι 2-1 ATS στη σεζόν.Το αουτσάιντερ είναι 10-2 ATS στους τελευταίους 12 διαγωνισμούς μεταξύ αυτών των δύο ομάδων.
Η αρχική ομάδα είναι 4-0 ATS στους τελευταίους τέσσερις διαγωνισμούς μεταξύ αυτών των δύο ομάδων.
Το Ντάλας είναι 1-5 ATS στις τελευταίες έξι συναντήσεις μεταξύ αυτών των δύο ομάδων που έπαιξαν στη Νέα Ορλεάνη.
Ντάλας είναι 8-3 ATS στους τελευταίους 11 διαγωνισμούς τους ενάντια στο NFC.
Το Ντάλας είναι 7-3 ATS στους τελευταίους 10 διαγωνισμούς μετά από μια ευθεία νίκη.
Το Ντάλας είναι 9-4 ATS στους τελευταίους 13 διαγωνισμούς.
Το Dallas είναι 6-14 ATS στους τελευταίους 20 διαγωνισμούς τους ενάντια σε ομάδες με νικηφόρους δίσκους.
Το Ντάλας είναι 3-7-1 ATS στους τελευταίους 11 διαγωνισμούς δρόμου εναντίον ομάδων με νικητήρια ρεκόρ.
Η Νέα Ορλεάνη είναι 4-0 ATS στους διαγωνισμούς 4 εβδομάδων.
Η Νέα Ορλεάνη είναι 1-5 ATS στους τελευταίους έξι διαγωνισμούς τους ενάντια σε ομάδες με νικηφόρους δίσκους.
Η Νέα Ορλεάνη είναι 0-5 ATS στους τελευταίους πέντε διαγωνισμούς.
Νέα Ορλεάνη είναι 0-6 ATS στους τελευταίους έξι διαγωνισμούς τους μετά από μια ευθεία-up νίκη.
Η Νέα Ορλεάνη είναι 1-5 ATS στους τελευταίους έξι διαγωνισμούς ενάντια στο NFC.
Η Νέα Ορλεάνη είναι 1-7 ATS στους τελευταίους οκτώ διαγωνισμούς τους.
Το όβερ είναι 5-0 στους πέντε τελευταίους διαγωνισμούς του Ντάλας ενάντια στο NFC.
Το όβερ είναι 5-1 στους τελευταίους έξι διαγωνισμούς του Ντάλας.
Κάτω είναι 5-1 ATS στους τελευταίους έξι διαγωνισμούς δρόμου του Ντάλας ενάντια σε ομάδες με τη νίκη ρεκόρ σπίτι.
Πάνω είναι 4-1 ATS στους τελευταίους πέντε διαγωνισμούς του Ντάλας μετά από μια ευθεία-up νίκη.

Το όβερ είναι 6-2 στους διαγωνισμούς του Ντάλας.

Κάτω είναι 4-0 ATS στους τελευταίους τέσσερις διαγωνισμούς της Νέας Ορλεάνης.
Κάτω είναι 8-2 στους τελευταίους 10 διαγωνισμούς της Νέας Ορλεάνης εναντίον του NFC.
Πάνω είναι 10-3-1 στο τελευταίο 14 διαγωνισμούς σπίτι της Νέας Ορλεάνης ενάντια σε ομάδες με τη νίκη των οδικών ρεκόρ.
Κάτω είναι 6-2 στο τελευταίο οκτώ διαγωνισμούς της Νέας Ορλεάνης μετά από μια ευθεία-up νίκη.
Το όβερ είναι 8-3 στους διαγωνισμούς της Νέας Ορλεάνης στις 11 Σεπτεμβρίου.
Prop Στοιχήματα

New Orleans Saints moneyline first half (+111)

Αυτή η γραμμή διαγωνισμών βρωμάει παγίδα. Το Ντάλας φαίνεται απίστευτο αυτή τη σεζόν, αλλά έχει αντιμετωπίσει ομάδες με ένα συνδυασμένο ρεκόρ 1-8. Η Νέα Ορλεάνη θα είναι η πρώτη ομάδα επιπέδου πλέι-οφ που θα αντιμετωπίσουν αυτή τη σεζόν. Η κίνηση της πρώιμης γραμμής δείχνει ότι τα αιχμηρά αντικείμενα και οι πρώιμοι παίκτες κλίνουν προς τη Νέα Ορλεάνη. Είναι ενδιαφέρον, το πρώτο ημίχρονο σε αυτό το διαγωνισμό είναι 0,5 μονάδες. Αυτό σημαίνει ότι αν κλίνεις τους Αγίους, παίρνεις τις αυξημένες πιθανότητες με την γραμμή των χρημάτων. Φαίνεται ότι αυτή η γραμμή ορίστηκε έτσι ώστε το κοινό, και η μεγάλη αιτιώδης βάση του Ντάλας, να αναλάβουν δράση για τους καουμπόηδες. Το Βέγκας φαίνεται να πιστεύει ότι οι Άγιοι θα σηκωθούν ή ότι το παιχνίδι θα είναι ισόπαλο. Απόδειξη αυτού είναι στο 0.5 πρώτο μισό σημείο εξάπλωση. Με βάση την πλήρη γραμμή του παιχνιδιού αυτός ο αριθμός θα πρέπει να είναι -1.5 ή -2.

Alvin Kamara πάνω από 50 γιάρδες βιασύνη (-358)

Υπάρχει ισχυρή αξία στη γραμμή για αυτό το στήριγμα. Τρώγοντας αυτό το ποσό του χυμού δεν είναι για τον εξασθενημένο της καρδιάς. Αυτή η γραμμή προσφέρεται αλλού σε πάνω από -800 που υποδηλώνει ότι υπάρχει ισχυρή αξία σε αυτό το σύνολο στο τρέχον χυμό. Στήριγμα στοιχημάτων χωρίς parlays σημαίνει ότι μερικές φορές θα πρέπει να στοχεύουν για μερική μονάδα επιστρέφει σε μια προσπάθεια να οικοδομήσουμε ένα bankroll. Αυτή είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις. Kamara είναι κατά μέσο όρο 70.3 ορμητικά ναυπηγεία ανά διαγωνισμό και έχει αναδειχθεί ως ένα πραγματικό άλογο εργασίας με Mark Ingram τώρα στη Βαλτιμόρη. Μην ξεγελιέστε από το γεγονός ότι οι Καουμπόηδες έχουν επιτρέψει μόλις 75.7 rushing γιάρδες ανά παιχνίδι στην αντίπαλη τρέχοντας πλάτες. Επέτρεψαν 4.73 γιάρδες ανά μεταφορικό.

Ιεζεκιήλ Elliott πάνω από 75 ορμητικά ναυπηγεία (-189)

Αυτή η γραμμή προσφέρεται αλλού με έξι ακόμα γιάρδες για να καθαρίσει στο 718. Αυτή η απόκλιση από μόνη της είναι αρκετή για να προτείνει αξία σε αυτό το prop στο PointsBet. Ο έλιοτ είναι κατά μέσο όρο 96.3 rushing γιάρδες ανά παιχνίδι και έχει ξεπεράσει αυτό το σύνολο σε κάθε διαγωνισμοί αυτή τη σεζόν. Ο Έλιοτ απέτυχε να διασχίσει 50 ορμητικές γιάρδες σε μόλις τέσσερα από τα 43 του παιχνίδια τακτικής σεζόν. Οι Άγιοι έχουν επιτρέψει την έκτη-λιγότερες ορμητικά ναυπηγεία ανά παιχνίδι, αλλά έχουν εγκαταλείψει μια ισχυρή 4,95 μέτρα ανά carry.

Alvin Kamara πάνω από 50 ναυπηγεία υποδοχής (-113)

Alvin Kamara έχει κατά μέσο όρο 59,66 ναυπηγεία λήψης για τη σεζόν και έχει εκκαθαριστεί τουλάχιστον 72 ναυπηγεία παραλαβής σε δύο από τους τρεις διαγωνισμούς του. Ο μόνος διαγωνισμός που δεν ξεκαθάρισε αυτό το σύνολο μέσα ήταν την εβδομάδα 2 εναντίον των Rams του Λος Άντζελες. Ο Ντρου Μπρις αναγκάστηκε να βγει από το διαγωνισμό με ένα τραύμα στον αντίχειρα και ο Τέντι Μπρίτζγουοτερ κρύωσε. Kamara θέσει νέα σεζόν ψηλά σε δεξιώσεις και την παραλαβή αυλές στο πρώτο πλήρες παιχνίδι Bridgewater ως άγιοι starter. Γραμμή αγορών επιβεβαιώνει ότι αυτή η γραμμή παρουσιάζει σταθερή αξία.

συμπέρασμα

συμπέρασμαΌταν ένα σημείο εξαπλωθεί φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, είναι συνήθως. Αν Βέγκας πραγματικά πίστευε Ντάλας θα φύγει με τη νίκη σε αυτό το διαγωνισμό οι πόντοι θα είναι μεταξύ 4,5 και επτά σημεία. Το πρώτο ημίχρονο spread είναι ακόμα πιο αφήγηση ως διαγωνισμός με ένα -2.5 full game spread προσφέρεται στο -0.5 στο PointsBet. Παρά το 62 με 66 τοις εκατό του κοινού είναι στο Ντάλας, η πλήρης γραμμή του παιχνιδιού έχει καταφέρει να μειωθεί αντί της αύξησης. Αυτό υποδηλώνει ότι, ενώ ο όγκος μπορεί να είναι για τους καουμπόηδες, το συνολικό ποσοστό αξίας έχει πλαισιωθεί με τους Αγίους. Το καλύτερο στοίχημα αξίας στο 888Sport αν οι Άγιοι είναι το άπαχο σας είναι το moneyline. Το στοίχημα νίκης (+135) προσφέρεται κοντά στην ίδια τιμή το -2.5 οι Άγιοι προσφέρεται στο (+128) αλλού (888sport δεν προσφέρει -2.5 Αγίων γραμμές για αυτό το διαγωνισμό).

Recent articles

Dallas Cowboys vs New Orleans Saints NFL οδηγός αθλητικών στοιχημάτων

Με το Ντάλας στο 3-0 και τη Νέα Ορλεάνη στο 2-1 κάθονται τώρα στο + 1000 και + 1200 αποδόσεις για να κερδίσει το...

Η Αξιοσημείωτη Ανάπτυξη Του Αθλητικού Τουρισμού

Η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Πιστεύεται τώρα ότι είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Στο νέο μας βιβλίο Διεθνές...

Πόσο κοστίζει ο μέσος τουρίστας τουριστικός αγώνας ανά ταξίδι;

Η απάντηση του Campinglesvos εξαρτάται από τη φύση του αθλητικού γεγονότος, την αγορά θεατών και τα χαρακτηριστικά της οικονομίας υποδοχής. Σε περίπτωση...

Αθλητικός τουρισμός: Μια εξελισσόμενη επιχειρηματική ευκαιρία

Λόγω της τεράστιας υποστήριξης που έχουν οι φίλοι για τις ομάδες τους, ο αθλητικός τουρισμός είναι μια επιχειρηματική ευκαιρία που αναπτύσσεται σήμερα...

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here