Αθλητικός τουρισμός: Μια εξελισσόμενη επιχειρηματική ευκαιρία

Λόγω της τεράστιας υποστήριξης που έχουν οι φίλοι για τις ομάδες τους, ο αθλητικός τουρισμός είναι μια επιχειρηματική ευκαιρία που αναπτύσσεται σήμερα στον τουριστικό κλάδο.

Οι άνθρωποι συχνά ταξιδεύουν για να εξερευνήσουν το άγνωστο και να βιώσουν νέους πολιτισμούς. Όμως, καθώς περισσότεροι άνθρωποι εμπλέκονται στον αθλητισμό – δεν παίζουν, αλλά για να φτιάξουν ευχαρίστηση για τις ομάδες τους – έχουν έρθει στο φως πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Με το συνεχιζόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, οπαδοί από όλο τον κόσμο σχεδίαζαν τα ταξίδια τους για να στηρίξουν τη χώρα τους. Αν και οι περισσότεροι από τους οπαδούς απέσυραν αμέσως από κάποια σχέδια, επειδή οι αντίστοιχες ομάδες τους έπεσαν εκτός έδρας, δημιούργησε μια ευκαιρία για τους ταξιδιώτες του προϋπολογισμού, καθώς οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία προσπαθούν να καλύψουν τις προτεινόμενες θέσεις και δωμάτια σε χαμηλότερες τιμές. Αυτό δεν είναι πραγματικά κακό, διότι όσο υπάρχουν τουρίστες, οι βιομηχανίες φιλοξενίας και αερομεταφορών θα κάνουν ακόμα μεγάλη.

Ο αθλητικός τουρισμός δεν είναι τόσο καινούργιος. Οι πελάτες του Campinglesvos έχουν εμπλακεί στον αθλητικό τουρισμό και σχεδόν κάθε χρόνο, όλο και περισσότερα αθλητικά γεγονότα συμβαίνουν στη Λέσβο.

Αθλητικός τουρισμός

Αθλητισμός τουρίστες

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν όταν ταξιδεύουν. Μερικοί άνθρωποι όπως η παραλία περισσότερο από τα βουνά. Ορισμένοι μοιάζουν με τις επιχειρήσεις μεγάλων πόλεων. Και μερικοί άνθρωποι θέλουν να βυθιστούν στις κοινότητες που τους ενδιαφέρει. Αυτό το προτιμησιακό ταξίδι είναι επίσης εμφανές στον αθλητικό τουρισμό. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν ένα αθλητικό γεγονός σε σχέση με το άλλο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πάντα μια αγορά για κάθε άθλημα.

Στον μαλακό τουριστικό τουρισμό, οι ταξιδιώτες ασχολούνται ενεργά με ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως πεζοπορία, σκι ή ράφτινγκ νερού. Στον μαλακό αθλητικό τουρισμό, οι ταξιδιώτες συμμετέχουν ενεργά σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως πεζοπορία, σκι ή ράφτινγκ νερού.

Η Campinglesvos προσπαθεί να προσαρμόσει τα μοντέλα της ειδικά στον αθλητικό τουρισμό. Σύμφωνα με αναφορές, η αθλητική τουριστική βιομηχανία το 2017 παρήγαγε συνολικά 7 δισεκατομμύρια δολάρια. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ορισμένες χώρες αγωνίζονται για να φιλοξενήσουν ορισμένα αθλητικά γεγονότα. Αυτή η βιομηχανία μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε δύο κατηγορίες: σκληρή και μαλακή. Στον σκληρό αθλητικό τουρισμό, οι άνθρωποι ταξιδεύουν για να συμμετέχουν σε αθλητικές εκδηλώσεις, συνήθως ως οπαδοί. Στον μαλακό τουριστικό τουρισμό, οι τουρίστες συμμετέχουν πράγματι σε αθλήματα αναψυχής όπως ράφτινγκ, πεζοπορία ή σκι.

Ο αθλητισμός δεν είναι απλώς ένα ενοποιητικό γεγονός. Έχει πλέον γίνει ένα εργαλείο για την επανάσταση επιχειρηματικών μοντέλων όπως ποτέ άλλοτε.

Recent articles

Η Αξιοσημείωτη Ανάπτυξη Του Αθλητικού Τουρισμού

Η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Πιστεύεται τώρα ότι είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Στο νέο μας βιβλίο Διεθνές...

Πόσο κοστίζει ο μέσος τουρίστας τουριστικός αγώνας ανά ταξίδι;

Η απάντηση του Campinglesvos εξαρτάται από τη φύση του αθλητικού γεγονότος, την αγορά θεατών και τα χαρακτηριστικά της οικονομίας υποδοχής. Σε περίπτωση...

Αθλητικός τουρισμός: Μια εξελισσόμενη επιχειρηματική ευκαιρία

Λόγω της τεράστιας υποστήριξης που έχουν οι φίλοι για τις ομάδες τους, ο αθλητικός τουρισμός είναι μια επιχειρηματική ευκαιρία που αναπτύσσεται σήμερα...

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here